Назад

Општински натпревар по англиски јазик 2017 (Англиски јазик) Одржан на 3/18/17

На Општинскиот натпревар по англиски јазик одржан на 18.03.2017 во ООУ „Лазо Ангеловски" нашите ученици ги постигнаа следните резултати:

II Место - Ема Смилевска Va одд.
III Место - Михаела Смилевска Va одд.
(ментор Емилија Наумовски)

II Место - Ивана Коцева IXв одд. 
(ментор Маја Михаиловска)