Назад

Ракатки 2014 (Македонски јазик) Одржан на 2/4/14

Ученичката Тамара Георгиева од 8-а (деветолетка) освои 3 место на  Детскиот литературен фестивал „Ракатки 2014“. Ментор: Александра Ѓуровска