Назад

Државен натпревар по математика - 2020 (Математика) Одржан на 8/22/20

На Државниот натпревар по математика кој се одржа на 22 и 23.08.2020 на Природно-математичкиот факултет во Скопје, наградени беа нашите ученици:

Марко Митевски VII-б, пофалница, ментор Александра Бошковска-Спасовска

Михаела Смилевска VIII-а, III награда, ментор Билјана Крстиќ